Visszhangok

                      


Kedves Kati és Miklós!

Meg kell mondjam, nagy segítség lehetne nekünk hírleveletek, mert itt Kanadában nem sok magyar anyag áll rendelkezésünkre. Ugyanakkor nincs rálátásom, hogy mekkora az igény - hiszen sok fiatal már itt született és bár a magyar templomnál esküdnek, angolul kérik a szertartást ill. a jegyes fölkészítést.

Krisztina Toronto, Kanada 2002. április 30.


Kedves Kati és Miklós!

Örülök annak, hogy újra kezdődik valami. Amennyire időm engedi, szívesen bekapcsolódom, és küldöm amit tudok.

fr. E. 2002. március 3.


Kedves Kati és Miklós!

Nagyon örültem a jegyes honlap feltámadásának. Innen - ideiglenes tartózkodási helyemről, Manchesterből is könnyen meg lehetett az oldalakat nyitni.

A jó Isten segítse továbbra is munkátokat!

Üdvözlettel:

Tibor 2002. március 1.Kedves Miklós és Kati,

gratulálok a honlapotokhoz, annyira tetszik, s annyira fontos, hogy terjeszteni kezdtem, azaz ajánlottam a mi olvasóink figyelmébe.

S.L. 2000. nov. 28.


Jegyeseknek és jegyesoktatóknak, házasoknak, a téma iránt érdeklodo minden kedves olvasónknak ajánljuk figyelmébe ezt az okos és fontos honlapot.

Kevés fontosabb dolog van ma, mint a házasságra való jó felkészülés, felkészítés. A sikeres házasság ad erot az élet méltó éléséhez, biztosítja gyermekeink nyugalmát, egészséges fejlodését. Fontosak a házassági krízis-megoldások, családterápiás akciók is, de mint mindenütt, itt is a megelozésen a hangsúly.

Örülünk, hogy az internet is kiveszi a részét ebbol a munkából!  

Egy honlap ajánlása 2000. nov. 28.


Kedves Kati & Miklos!

Lehet, hogy nem volt alkalmunk talalkozni es megismerkedni. Engem 1993-ban szenteltek pappa. Most ismet diak vagyok. Ismetelten irom, hogy mennyire orulok a vallalkozastoknak. Amennyiben tudok, en is segitek. Ugyanis az Egyhazmegyei Birosagon a hazassagi peres eljarasoknal alkalmam volt megtapasztalni, hogy sok hazassag azert kottetett meg ervenytelenul, mert nem voltak a felek felkeszitve megfeleloen. Lehet, hogy nem is kotottek volna hazassagot, ha egy jo felkeszito elozi azt meg. Igy egy seb volt az eletukben ez az egyutteles. Ezert latom fontosnak, hogy mar az interneten keresztul is elerheto legyen egy ilyen felkeszito fiataloknak, jegyeseknek, vilagiaknak, papoknak. Jo munkat! Az Ur aldja meg faradozastokat!

KL 2000. nov. 10.


Kedves Miklós és Kati!

Az 'agora'-levelezőlistán találtalak meg benneteket. Az iagzság az, hogy ma reggel csak rövid időre néztem meg kíváncsiságból és az első benyomásom az volt, hogy ide vissza kell jönni mindenképpen. Van egy tesztem, amit ki szoktam töltetni az első foglalkozáson, ha érdekel benneteket, elküldőm. Mi érdekelne engem és a fiatalokat? A jövő héten, remélem lesz egy kis időm, amikor össze tudom szedni a tapasztalataimat, és terveimet formába öntöm, amelyeket le fogok írni. Addig is sikeres építkezést. imádságos szeretettel

István 2000. nov. 3.


A lap cimét elküldtem a dévai házas csoportnak, ahonnan már visszajelzés is jött. Bemásolom ide, hogy ti is örvendjetek és lássátok a munkátok hasznosságát. "Kedves Mihaly, A tegnap beleptem az internet cimben amit kuldtel es mondhatom, en is Anita is, hogy olyan dolgokra talaltunk ami igazan jol fogot es segitet felvilagosodni sok mindennel szemben. Gabor." Eddig az idézet.:-)) további jókat.

B.M. Kolozsvár 2000. okt. 29.


Kedves Barataim!

Megneztem a honlapot. Nagyon jonak talalom. Kezdemenyezesetekre jelentkezem. Mar regota szandekomban all, hogy ezen a teruleten en is tevekenyebb legyek. Latom az erdelyi fiatalok kapcsolatainak ketes pszichikai hatteret es a felbomlo csaladok lavinajat. Orulok Nektek es jelzeseiteknek. Isten aldjon, baratsaggal,

Sandor Románia 2000. okt. 27.


Kérem, ne küldjék leveleiket, mert nem igényelem őket!!!! Köszönöm!

N.J. Románia 2000. okt. 26.


Sziasztok !

T. A. vagyok marosvasarhelyrol es kaptam a multkor egy emailt hogy hazasoknak jegyeseknek honlap indul. Szerintem egy fantasztikus dolog amit csinaltok. Voltam a honlapon es letoltottem a jegyeskurzust azert, hogy otthon elolvassam. Szerintem mar most is nagyon jo az oldal annak ellenere, hogy meg "epitkezes alatt " all.

T.A. Marosvásárhely 2000. okt. 5.


Nagyon szépen megkérném, hogy a fontoabb dokumentumokat, anyagot tessenek megküldeni e-mailon. Római katolikus plébánosa vagyok egy szórványtelepülésnek, ahol nagy szükségünk van minden érdemleges meglátásra. előre is köszönöm szépen.

B. Cs. maroskeresztúri és nyárádtői plébános 2000. okt. 2.


En is megkaptam az ertesitest, es csak gratulalni tudok e fantasztikus otlethez. Ez valoban mindekinek nagy segitseg lenne, de kulonosen akik a vilaghalora tudnak lepni.

KL. 2000. okt. 1.

jegyes@jegyes.hu

Vissza a főoldalra